HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Kiskert gyógynövényekkel a Rákóczi úton

2011.05.26. 09:50 mimi és dá

016

 

EsteeSatmary nevű kommentelőnk tanácsára nyakunkba vettük a Rákóczi utat. Azt írta, hogy „A Rákóczi 38-tól jó pár gyönyörűséges udvar van, vad is, gondozott is”, így gondoltuk, a fenti cím meglátogatásával vágunk neki az útnak. Lelkesedésünk egészen a kapuig tartott, ahol egy épp kifelé igyekvő lánytól megtudhattuk, hogy az ottani udvar minden, csak nem zöld vagy érdekes. Viszont ajánlott két titkos kertet a közelben: az egyik szinte a szomszédban, a Rákóczi út 34. alatt bújt meg. A ház udvarában lévő gyerekruha bolt miatt a bejutás ide volt a legegyszerűbb az eddigi kertek közül. Odabenn egy átlagos belvárosi udvarocska fogadott, ami nem volt különösebben csodaszép, esetleg extrém lepukkant, de így is hálásak voltunk a felüdülésért, amit nyújtott a dög meleg nyár eleji napon. Ami mégis különlegessé teszi ezt a kis kertet, hogy csalánt, vérehulló fecskefüvet és csipkebogyót is találtunk benne – kész kis házi patika. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: erzsébetváros rákóczi út

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr122928356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása