HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Vadszőlős falak színes napernyővel

2011.06.08. 22:44 mimi és dá

IMG 0142

 

A Sas utca 7. nem különösebben nevezetes hely, de itt működik a McKenzie Intézet, ahol dá rakkenrollban megfáradt gerincét szokták helyreegyengetni, vagyis egyértelmű volt: ha már erre járunk, lefényképezzük. Bár a leggyönyörűbb nem a kert, hanem a Poirot-filmekbe kívánkozó lépcsőháza, azért az óriási vadszőlővel befutott tűzfal is hangulatos, főleg hogy melléje biggyesztettek egy színes napernyőt, mint valami koktélnak. Ja és az a különös gerincalakú foltsor nem a fényképezőgép hibája, sőt nem is a McKenzie Intézet fényreklámja – ilyen furán verik vissza a napsugarakat a lépcsőház ablakai.

 

Szólj hozzá!

Címkék: lipótváros sas utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr582969265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása