HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Ma kiállításmegnyitó a Lokálban. Gyertek el, mi ott leszünk!

2011.07.26. 17:30 mimi és dá

063
Drága Udvarbolond-olvasók!
 
Vitathatatlanul interneten lehet a legkényelmesebben nézegeti képeket. Sőt, interneten több képet is nézegethettek, nem csak egy tucatot. Sőt rendelhettek közben repülőjegyet, meg lájkolhattok is ezt-azt, miegyéb, de most mi mégis azt javasoljuk gyertek el ma este 8-ra a Lokálba (VII. Dob. u. 18.), hol offline is megtekinthettek pár képünket. Ugyanis készült belőle egy mini fotókiállítás.

A képek válogatásában, nyomtatásában, "falrakész" állapotba hozásában, kihelyezésben, miegymásban a Szeretem Budapestet Mozgalom és - dá druszánja - a Zubrowka segített.

Gyertek el a megnyitóra és koccintsatok velünk, mert természetesen mi is ott leszünk!

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr963101524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása