HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Hullámzó gang macskával és EU-inkompatibilis játszótérrel

2011.07.28. 09:31 mimi és dá

~dá~: Radnóti Miklós utca 33.

Volt már a blogon feketerigó és aranyhal, most pedig egyel följebb lépünk a táplálékláncon. Ebben a Radnóti utcai udvarban (33.) ugyanis egy cirmos macskával találkoztunk, aki tudvalevőleg a belvárosi kertek csúcsragadozója. Rajta kívül nem csak az ívesen hullámzó függőfolyosó volt érdekes, hanem az a kocka alakú mászóka, amilyet előtte még sehol sem láttunk - de az biztos, hogy nem EU-kompatibilis. Persze attól még biztosan remekül lehet mászókázni rajta. A kertet meglepő módon velünk egy időben valaki más is fotózta. Ingatlanos volt-e vagy egy EU-ellenőr? Esetleg egy másik udvarbolond?

Szólj hozzá!

Címkék: újlipótváros radnóti miklós utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr693106497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása