HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Kocsibeálló és ápolt kert szimbiózisa az Ilka utcában

2011.08.15. 12:34 mimi és dá

Ilyen szépen gondozott parkolót is régen láttunk már! – volt az első gondolatunk az Ilka utca 29. udvarára bejutva. A kívülről csodaszép, belülről átlagos homlokzatú ház kifejezetten csúnya kapuja egy nagyméretű és igencsak kellemes kertbe vezet. A virágoktól kezdve az örökzöldeken át, a tűzfalra kapaszkodó fákig nagyon bejött nekünk ez az udvar. De legfőképp az, hogy annak ellenére, hogy funkcióját tekintve ez egy kocsibeálló, úgy tűnik az itt lakóknak fontos az ápolt kert is, ami nem csak egy hely a ház mögött, ahová leparkolnak és rohannak is be a lakásukba.

Szólj hozzá!

Címkék: zugló istvánmező ilka utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr473130607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása