HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Hangulatos belvárosi duplaudvar a Petőfi és a Városház utca között

2011.05.05. 07:50 mimi és dá

Udvarok a Petőfi és a Városház utca közt - fotók: Csilla

 

Mindig is szerettük az olyan magazinokat, amelyeknek már az első számában is voltak olvasói levelek. Na jó mi már túl vagyunk egy udvaron, szóval Csilla barátnőnk levelét a legártatlanabb képpel állíthatjuk be olvasóinak. Annál is inkább, mert igen érdekes:

Pár napja ballagtam hazafelé, amikor a Városháza utcából nyíló kapu mögött egy dupla (!) belsőudvarral találtam szembe magam. Egész sok zöld bújt meg benne, úgyhogy besétáltam és lőttem nektek pár képet, sajna csak a telefonom volt nálam. Az udvar másik vége egyébként a Petőfi Sándor utcára vezetett.

Nem tudom, hogy a kapukat mindig nyitva hagyják-e, lehet, hogy csak szerencsém volt, mert egy ott lakó néni elég gyanúsan méregetett. Egy nagy terasz szerű képződmény egyébként megbújt az egyik sarokban, én remek kis szabadtéri kávézót álmodnék a helyére – a lakók valószínűleg imádnának érte, de a belvárosban pont ilyen hangulatos belső udvarokra lenne szükség.

Udvarok a Petőfi és a Városház utca közt - fotók: Csilla

 

Udvarok a Petőfi és a Városház utca közt - fotók: Csilla

Szólj hozzá!

Címkék: belváros petőfi sándor utca városház utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr1002878930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása