HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Fedezzük fel Budapest titkos belső kertjeit!

2011.04.30. 08:48 mimi és dá

Új blogba vágott a Budapest Butik csapata: elhatároztuk, hogy feltérképezzük, bejárjuk, megörökítjük és bemutatjuk nektek azokat a rejtett kerteket, amelyeket valószínűleg kevesen ismertek. Nem csak azért mert épp egy-két kerülettel odébb vannak, hanem mert talán eszébe sem jut az arra járóknak, hogy mi rejtőzik a kapuk mögött.

A tervet már dédelgetjük egy ideje, de természetesen hóban-fagyban fogant és meg kellett várni, míg legalább a legkorábban kelő fák lombba borulnak. Nos az első körutunkon túl vagyunk: április vége felé már volt mit fotózni - hamarosan jönnek a posztok!

2 komment

Címkék: szolgálati

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr462757905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manyuska 2011.05.17. 21:32:55

XIV. Ilka u. 16. Gyönyörű belső udvar. Érdemes megnézni. És abban az utcában több ilyen is akad.

ikresanyu 2011.05.17. 22:48:42

IX.kerületben nagyon sok gyönyörű belső kert van, ezeket úgy alakították ki,h több ház(régi és új építésűek, vegyesen) körbeöleli ezeket az udvarokat.
Pl. a Liliom u.-Tűzoltó u.-Páva u.- Tompa utca közötti kertről tudok képet küldeni...;-)
süti beállítások módosítása