HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Újabb mesebeli kertecske a Frankel Leó utcából

2011.11.20. 08:51 mimi és dá

 

Körülbelül egy hónapja, amikor még szép idő volt, és a szmogos hideg rideg táj helyett mesebeli napsütötte udvarokra lehetett beszökdösni, megnéztük magunknak a Frankel Leó utcát, mert korábban már kaptunk onnan egy remek posztot. Annyi elmondható, hogy tényleg bájos a környék, az általunk lelt udvar pedig cukiság a köbön: voltak itt padon csücsülő könyvek, befuttatott falak, égig érő fenyőfa, és még kiskocsin tanyázó növények közül mosolygó mini madárijesztő is. Mindent szépen dokumentáltunk, a pontos helyszíntől eltekintve – egy lakó kedvesen érdeklődött a blogunk iránt, majd hirtelen olyan gyorsan kiebrudalt minket az utcára, hogy még a házszámot is elfelejtettük lefotózni a meglepetéstől. Aki tudja pontosan hol jártunk, írja meg kommentben!

Szólj hozzá!

Címkék: frankel leó utca felhévíz

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr583394690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása