HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

"Udvarlabirintus” a Rákóczi út és Dohány utca között

2011.05.27. 11:30 mimi és dá

~dá~: 038Az előző posztban említett leányzó nem csak a gyógynövényes kiskertet ajánlotta figyelmünkbe, hanem egy kellemes oázisról is beszélt nekünk, valahol a Rákóczi út és a Dohány utca között. A Rákóczi 34-be való könnyű bejutáson felbuzdulva, már rutinosan nyitottunk be (találomra) a Rákóczi út 8/b-be – és láss csodát: a kapu nyitva volt. Kertet viszont nem találtunk, csak egy szokásos, teljesen kopár, betonozott udvart. Már fordultunk volna ki az épületből, amikor észrevettük a „titkos” átjárót, egy kis folyosót, ami a következő, Rákóczi 8/a - Dohány 5/a közös udvarára vezetett. Már maga az épület is megért volna egy fotózást, a kellemes kis kertecske – aminek az aljnövényzetében még egy feketerigó is ugrándozott – pedig egyből belopta magát a szívünkbe.

 

Szólj hozzá!

Címkék: erzsébetváros rákóczi út dohány utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr572928465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása