HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Ilka-udvar: szinteltolásos kertek paradicsommal

2011.09.01. 07:18 mimi és dá

IMG 0842

 

Az Ilka utcáról már többször írtunk és míg írni is fogunk. Különösen kedves hely ez az udvarbolondoknak (melyet manyuska ajánlott figyelmünkbe - ezúton is köszi!). Elindul a Városligettől mint nagy villás, kertes társasházas utca, aztán a Thökölytől zárt házfalak közt fut tovább, hogy a régi Pest külvárosi hangulatával érjen véget, ahol egykor műhelyek értek kiskocsmákat. Minket persze a középső szakasz érdekel a legjobban, ahol a százéves és újépítésű házak egyformán kerteket rejtenek, oly jól, hogy aki nem tudja, nem is sejti mi lehet a kapuk mögött. Az Ilka-udvar nem a legszebb ezek közül, de a fura szinteltolások és a teraszos ágyásai miatt mégis érdekes színfoltja az utca kertsorának.

 

Szólj hozzá!

Címkék: istvánmező ilka utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr243194602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása