HTML

Udvarbolond

Gyűjtsük össze a legszebb, legzöldebb, legvirágosabb belső udvarokat! Küldj tippet, fotót, bármit az udvarbolondblog@gmail.com címre!

Friss topikok

Egy menza udvara is lehet szép

2011.11.22. 08:52 mimi és dá

Egyszer már volt szó az ELTE PPK egyik épületéről, tudjátok, ami Radnóti Miklós diákéveinek színhelye volt anno. No, a mostani udvarunknak a másik, Kazinczy utcai objektumhoz van némi köze. Az ide járó diákok ugyanis lelkesen látogatják a vele szemben lévő, irodisták és egyetemisták körében egyaránt nagy népszerűségnek örvendő menzát, ami történetesen ápolt udvaráról is nevezetes. A menzára, és a kertbe bárki bemehet, bár elsőre nem túl bizalomgerjesztő a Kazinczy utca 28. melletti sorompós kapu, de ha besétálunk, egy klasszul rendben tartott udvart találunk, benne az önkiszolgáló műintézmény kerti asztalaival.

Szólj hozzá!

Címkék: erzsébetváros kazinczy utca

A bejegyzés trackback címe:

https://udvarbolond.blog.hu/api/trackback/id/tr883394818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása